Over ons

2002 – Hoe het begon

In 2002 ontsprong in Torhout het verhaal van Metaalconstructie Leuridan. We begonnen met het vervaardigen van trappen, leuningen en andere metalen creaties. Onze bescheiden werkplaats was doordrenkt van vakmanschap en creativiteit. Terwijl we groeiden, verscherpten we onze vaardigheden en verlegden we onze focus naar gespecialiseerde projecten. Vandaag staan we bekend om onze hoogwaardige elektromechanische apparatuur voor afvalwaterzuivering. Hoewel onze producten veranderd zijn, blijft ons oorspronkelijke streven naar kwaliteit en innovatie onveranderd. Dit is slechts het begin van ons voortdurende verhaal.

2005 – We groeien

Na het vertrek uit Torhout, vestigden we ons op het industrieterrein in Hille-Zuid, Zwevezele, waar een ruimte van 1400 m² op ons wachtte, met tal van groeimogelijkheden. Deze verandering markeerde een belangrijke stap voorwaarts in onze ontwikkeling en potentieel. Met trots kijken we terug op onze roots, terwijl we vol enthousiasme de toekomst omarmen op onze nieuwe locatie.

2016 – Uitbreiding

In 2016 hebben we onze horizon verbreed door ons bedrijf uit te breiden met een extra 800 m², waardoor onze totale ruimte nu 2200 m² beslaat. Deze uitbreiding heeft ons niet alleen voorzien van meer plaats voor geavanceerde machines, maar ook de mogelijkheid geboden om ons team te versterken met extra gespecialiseerd personeel. Deze stap markeert een belangrijk hoofdstuk in onze groei, waarbij we onze mogelijkheden vergroten en onze toewijding aan hoogwaardige oplossingen versterken.

400

Uitgevoerde Projecten

40+

Terugkerende Klanten

21

Jaar ervaring

10

Medewerkers